Till salu

på Näsuddens stuteri.

Näsuddens
PlayBoy
född 2012


Näsuddens
Pizzicato Peso
född 2012


Näsuddens
Paulus
född 2012

SÅLD
familjen Boberg-Jonsson, Köping

Näsuddens
Perfect Touch
född 2012


Näsuddens
Qeep
född 2013


Näsuddens
Quartermaster
född 2013


Näsuddens
Quizkid
född 2013

SÅLD!
Lina Svensson, Åseda

Näsuddens
Super A Hopes Pride
född 2009


Näsuddens
MMIX L'Amore
född 2009

SÅLD
Ann Viktorsdotter, FalunNäsuddens
Proud Princess
född 2012


Näsuddens
Nightwish
född 2010

SÅLD
Familjen Lidmer, Göteborg

Vi vill att våra hästar skall få ett långt och lyckligt hästliv även om dom flyttar till nya människor och nya platser. Därför är vi väldigt noga med att det känns rätt när vi överlåter en häst till sin nya ägare. Vi försöker förbereda våra hästar så att dom är väl hanterade, friska och omskötta på ett sätt som gör att dom har förtroende för människor. Vi känner våra hästar väl, och därför kan vi för det mesta avgöra om det är rätt häst till rätt människa. Vi arbetar ständigt med att meritera föräldradjuren på olika vis, för att det ska bli lättare för dig som köpare att välja och se vad du kan förvänta dig av din unga häst. Du är självklart välkommen att besöka oss och lära känna din ”tillkommande” och dennes familj! Om du köper häst av oss, är du lika givetvis alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Om du får problem med din häst på något sätt, är vi bara glada om vi kan hjälpa till. En gång Näsuddare – alltid en Näsuddare! Givetvis är din blivande häst regelbundet verkad, avmaskad efter ordning, stelkrampsvaccinerad och försäkrad, registrerad och innehar pass. Köpekontrakt upprättas och veterinärbesiktning utförs efter dina önskemål. Mervärdesskatt 25% ingår i alla uppgivna priser.

Vi har i år betäckt fyra ston som vi hoppas skall ge oss fyra fina föl 2014. Läs mer här nedan!

Den här säsongen har vi använt oss av tre unga, mycket lovande hingstar. Läs gärna mer om de blivande papporna under fliken Hästar/Hingstar, om du vill veta mer om deras egna prestationer. Nya kompinationer är alltid spännande, och vi har stora förväntningar på nästa års fölomgång!
Två av hingstarna är våra egna uppfödningar, och den tredje tingade vi samma dag han blev gjord, så det ska bli mycket intressant att få se resultatet av många års tankar och planering!
Det är också fyra mycket bra ston som är betäckta, så vi är ganska övertygade om att 2014 års föl blir något alldeles extra!
Vill du veta mer om något av stona, så har alla en egen sida under fliken Hästar/Ston. Vi gör inga affärer med ofödda föl, men intresseanmälningar är alltid välkomna! Se sidan kontakta oss2012 väntas följande föl.

Näsuddens Magnum Classic<----
---->Puma Sabrina LR

Beräknas föla i slutet av maj

Tullesbo Cody<----
---->Näsuddens Unique Life 052

Beräknas föla i mitten av juli -

Näsuddens Miracle Mike 34<----
---->Näsuddens Heartbreaker 071

Beräknas föla i mitten av juli -

Näsuddens Miracle Mike 34<----
---->Näsuddens Ideal Touch

Beräknas föla i mitten av juli -